MOB-versie | Naar grote versie

GEEN MAIL ONTVANGEN?

Sommige grote e-mailproviders (zoals Hotmail, Gmail, MSN, LiveOutlook.com) kunnen op een willekeurig moment opeens vinden dat de server waarop onze websites staan, spam verstuurt. Dan blokkeren ze alle mail van onze server. Je krijgt dan de mailtjes niet meer of vindt ze in de spam-map. 

 

Als je deelnemer bent bij meerdere Beter-websites, komt de mail van de ene website misschien wél aan en van een andere niet, omdat de websites niet allemaal op dezelfde server draaien.

 

Mogelijke oplossing:

 

Je hoeft de test niet te missen:

  • In de mailtjes zelf staat geen test, maar slechts een linkje naar de website. Je kunt ook zelf op de website inloggen of een ouder mailtje gebruiken en dan naar de dag van vandaag bladeren (met de pijltjes bij de datum boven de test).

 

Gebruik je de app?
  • Als gebruiker van de app kun je de dagelijkse mail uitschakelen en app-notificaties inschakelen. Kijk in het menu van de app (bovenhoek kalenderscherm), Instellingen, Berichten.

Hopelijk ben je met deze tips geholpen. Uiteraard hopen we dat je mailprovider snel inziet dat onze mailtjes geen spam zijn, zodat alles weer gladjes verloopt.
Dit is een muismat van Beter Spellen:

Tabel met vernederlandste werkwoorden (meer info? klik hier)
Vernederlandste werkwoorden.

Een spiekbrief onder je muis bestellen?
Kies uit acht modellen.
Beter Spellen  Beter Rekenen  NU Beter Engels  NU Beter Duits  NU Beter Frans  NU Beter Spaans  Beter Bijbel  Beter Afrikaans  Plus-Taaltest  

Martin van Toll Producties