Naar mobiele versie


GEEN MAIL ONTVANGEN?

Soms krijgen deelnemers een tijdje ons gebruikelijke mailtje in de spam-map of helemaal niet. Wij kunnen daar niet veel aan doen, want de mailtjes worden steeds op dezelfde manier verstuurd.

 

Sommige e-mailproviders kunnen op een willekeurig moment opeens vinden dat de server waarop onze websites staan, spam verstuurt. Daarom blokkeren ze alle mail van die server.

 

Het kan helpen om bij je provider aan te geven dat noreply@beterspellen.nl / noreply@beterrekenen.nl / noreply@nubeterfrans.nl / noreply@nubeterengels.nl / noreply@nubeterduits.nl / noreply@beterverkeer.nl vertrouwde adressen zijn.

 

Bij XS4all kun je dat instellen via https://webmail.xs4all.nl/?org=website/ (even inloggen), klik op het tandwieltje rechtsboven, kies "Instellingen, Greenlist", klik op het plusteken, voeg het bovenstaande afzenderadres toe en klik op Opslaan.

 

 

Als je deelnemer bent bij meerdere Beter-websites, komt de mail van de ene website misschien wél aan en van een andere niet, omdat de websites niet allemaal op dezelfde server draaien.

 

Je hoeft de test niet te missen:

  • In de mailtjes zelf staat geen test, maar slechts een linkje naar de website. Je kunt ook zelf op de website inloggen of een ouder mailtje gebruiken en dan naar de dag van vandaag bladeren (met de pijltjes bij de datum boven de test).
  

Beter Spellen  Beter Rekenen  NU Beter Engels  NU Beter Duits  NU Beter Frans  NU Beter Spaans  Beter Bijbel  Beter Afrikaans  Plus-Taaltest  

© 2010 - Beter Spellen is een initiatief van

 Martin van Toll Producties