Naar mobiele versie


De score

Ik had het goede antwoord aangeklikt, maar de computer zegt dat ik een ander (fout) antwoord heb gegeven.

Waarschijnlijk moest je na het aanklikken van het juiste antwoord de pagina doorscrollen naar de volgende vraag of de verzendknop. Sommige toetsbewegingen hebben ook invloed op het geselecteerde antwoord. Zonder het te weten verander je dan het antwoord.

 

Gebruik geen pijltjestoetsen, maar de schuifbalk van het browservenster of het scrollwiel van de muis en controleer de vier antwoorden voordat je op Verzend klikt.

 

Als je zeker weet dat dit niet het geval is, vertel dan in je reactie welk antwoord volgens jou het juiste is.

 

 

Jullie rekenen het verkeerde antwoord goed.

Kijk nog even goed naar de uitleg van kleuren en symbolen onder aan de pagina. Misschien heb je per ongeluk zelf een verkeerd antwoord gekozen en raak je nu even in de war.

 

 

Hoelang wordt mijn score bewaard?

 

Je score wordt zes weken bewaard. Antwoorden die ouder zijn, gooien we weg. We kunnen de antwoorden van tienduizenden deelnemers niet onbeperkt bewaren, want daarmee zou de server vol raken en uiteindelijk de website niet meer werken.

 

We kunnen je dus niet vertellen wat je score twee maanden geleden was. Als je dat wilt bewaren, maak dan zelf af en toe een schermafdruk.

 

 

Kan ik zien of mijn score verbetert in de loop van een paar weken?

 

Op de pagina Scoreverloop zie je hoe de test landelijk is ingevuld: voor elk niveau een grafiek met per dag een verticale balk. Verder zie je onder de groene balken een weekgemiddelde en het gemiddelde aantal deelnemers per dag in die week. In de kolom geheel rechts zie je de gemiddelde score van de laatste zes weken en het gemiddelde aantal deelnemers van de laatste zes weken.

 

Als je ingelogd bent, zie je ook je persoonlijke score. Als je in de afgelopen weken een test hebt overgeslagen, kun je die test alsnog invullen.

 

Het scoreverloop kijkt niet verder terug dan zes weken. Oudere scores worden niet bewaard.

 

 

Mijn scoreverloop klopt niet.

 

Het is onze bedoeling dat je met Beter Spellen op een leuke manier je spellingvaardigheid verbetert. Het belangrijkste is de dagelijkse test en dat je daaraan meedoet. Daarna vinden we de uitlegpagina's heel nuttig en belangrijk.

 

De pagina Scoreverloop is bedoeld als indicatie van je vorderingen in de afgelopen weken. Onze scripts zijn uitvoerig getest, de geregistreerde gegevens kloppen echt. Als per ongeluk een verkeerd antwoord geselecteerd stond op het moment van verzenden, heeft dat uiteraard invloed op je scoreverloop, maar maak er geen drama van. Volgende keer beter.

 

 

Kan ik ook een score bijhouden op twee niveaus?

 

Ja, dat kan. Gebruik de tabjes boven de test om naar een ander niveau te springen.

  

Beter Spellen  Beter Rekenen  NU Beter Engels  NU Beter Duits  NU Beter Frans  NU Beter Spaans  Beter Bijbel  Beter Afrikaans  Plus-Taaltest  

© 2010 - de Beter-websites zijn een initiatief van

Martin van Toll Producties